Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Elektryczna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Fender Highway + Peavey Classic ?
Autor Wiadomość
Pingwin

PostWysłany: Pon Kwi 12, 2010 8:55 am    Temat postu: Fender Highway + Peavey Classic ? Odpowiedz z cytatem

Na gitarze gram ponad 2 lata, poprzednią sprzedałem ze względu na pierwszy samochód Smile Lecz ręce się palą z powrotem do elektryka i do wydania mam ok. 5000-6000 zł. Jaką muzykę gram ? Głównie punk oraz zwykły rock, czasem bluesik czy inne lżejsze klimaty. Od cięższych punkowych kapel jak Exploited przez Sex Pistols, KSU i The Clash do Claptona, Hendrixa. Gitarę wybrałem chyba najlepszą z możliwych w tym przedziale [jak będę już miał pieniaze w ręku, to poszukam na allegro uzywki American Standard za ok. 3 kafle] i do takich gatunków muzyki, tylko piecyk...? Myślę czy lepiej combo lampowe [jak właśnie podobno bardzo dobry Peavey Classic 50 i do tego uniwersalny], czy może head z paczką [nie długo jakiejś kapeli zacznie się szukać więc coś głośniejszego potrzebne], ale wtedy trzeba by head tranzystorowy...bo wątpie, żeby sensowna i uniwersalna lampa była w tej cenie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Elektryczna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1