Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Nagrywanie i home recording

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Tone Port i Windows 7
Autor Wiadomość
Bart

PostWysłany: Pon Lut 01, 2010 12:39 pm    Temat postu: Tone Port i Windows 7 Odpowiedz z cytatem

Kupiłem nowego laptopa z systemem win 7 i mam niemały problem z Tone Port UX1. Co chwilę przerywa dźwięk, co chwilę jakies zakłócenia przy odtwarzaniu, czasem poprostu w ogóle nie działa. Ściągnąłem sterowniki beta pod win 7 ze strony line6 i dalej lipa. Macie jakieś doświadczenia w tym względzie? Możecie coś poradzić? Czy poprostu nie pozostaje nic innego jak poczekać na oficjalne sterowniki pod win 7?

Z tymi sterownikami beta to w ogoh4fEgyVz sprawa u mnie wygląda tak, że cubase czy nawet winamp żeby zagrały to muszę odpalić podfarm albo chociaż line6 audio-midi device contyrol panel. Wygląda to tak jakby programy same w windowsie nie potrafiły odpalić toneporta. Dźwięk i tak jest bardzo lipny, przerywa i coś tam szumi co chwilę.
Powrót do góry
KrzysieK

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 7:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zainstaluj na nowo sterowniki do karty dzwiekowej komputera mialem podobny problem z pod studio gx i to pomogło
Powrót do góry
Bart

PostWysłany: Nie Mar 07, 2010 10:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

używam laptopa z kartą która jest wyłączona. Wina chyba leży wyłącznie po stronie sterowników line6 które są na etapie beta
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Nagrywanie i home recording Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1