|
| swiatgitary.pl - SwiatGitary |
 |
| Autor |
Wiadomość |
darg
|
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 6:26 pm Temat postu: |
|
|
| niema co ale Bajm żądzi! |
|
| Powrót do góry |
|
secondtribe
|
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 9:32 pm Temat postu: |
|
|
| darg napisał: | | niema co ale Bajm żądzi! |
Jakby dobrze poszukać to ma parę ambitniejszych kawałków. |
|
| Powrót do góry |
|
qbert
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 1:21 pm Temat postu: |
|
|
wczoraj (dzisiaj? ) bylem na comie w stodole....no i nic dodac nic ujac ,po raz drugi mnie chlopaky rozwalili.... PO prostu cudowny koncercik ,coma robi niesamowity klimat na swoim show ,za to wielki szacun ,a za muzyke dzieki po stokoc Dzwiek byl po prsotu oszalamiajacy ,dominik zaczal uzywac (podonie jak kobuz) prsa co jeszcze bardziej poprawilo jego sound Bylem w szoku...pozadne pierdut !!
Ale apropo tematu,graly 2 supporty . Jakas grupa ze slaska (sensors czy cos takiego) ktora zmusila mnie do wyjscia po piwo,jakos ich muza do mnie nie trafila...Za to ruga kapelka-Normalsi -dali czadu ,powaznie ,slyszalem ze sa sredni/kiepscy ale naprawde calkiem fajnie grali !
Polecam ta kapelke do "osluchania" ,mysle ze pewnie z czasem zrobi o niej glosno.... |
|
| Powrót do góry |
|
secondtribe
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 1:51 pm Temat postu: |
|
|
Fajnie że Coma jest w dobrej formie, bo w najbliższy czwartek wybieram się na ich koncert do WFF we Wrocku
Edit:
Koncert był naprawdę dobry, są aktualnie w świetnej formie, jak macie gdzieś w najbliższym czasie okazje na nich iść, to jak najbardziej polecam.  |
|
| Powrót do góry |
|
uta
|
|
| Powrót do góry |
|
|
|
 |
 |