Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Warsztaty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Nie ma jak od najmłodszych lat!
Autor Wiadomość
Jumping
Moderator

PostWysłany: Nie Gru 03, 2006 9:57 am    Temat postu: Nie ma jak od najmłodszych lat! Odpowiedz z cytatem

http://www.youtube.com/watch?v=tzjp318HeEc&mode=related&search=

Przejrzyjcie to sobie. Kolega ma 4 lata. Jak tak dalej pójdzie, a wszystko na to wskazuje, będziemy mieć światowej klasy wirtuoza.
Jak Polak chce to potrafi

http://www.youtube.com/watch?v=6JwsuBw8NAc&mode=related&search=
Funky funky hehe - Igor Falecki - zapamiętajcie to nazwisko bo kiedyś będzie wielkie Cool
Powrót do góry
Randal

PostWysłany: Pon Gru 04, 2006 2:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koleś jest rewelacyjny, oglądałem kilka filmów, to jest nieprawdopodobne jakie on ma wyczucie rytmu!!! Czapki z głów!
Powrót do góry
Roscoe

PostWysłany: Pon Gru 04, 2006 3:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żaluje że ja tak wcześnie nie zaczelem, szczerze mówiąc on ma większe wyczucie rytmu niż kilku perkusistów któorych mam pezyjemność znać Wink jego ręce są wogóle wielkości paleczek Very Happy
Powrót do góry
Hugstyggr

PostWysłany: Czw Gru 07, 2006 11:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sorry, że tutaj, ale skoro już jesteśmy przy filmikach to nie będę zakładał nowego tematu.

Klik - mnie skopało dupę, nie wiem jak wam, he he. Wink
Powrót do góry
Ortemus

PostWysłany: Czw Gru 07, 2006 11:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi akurat nie;) Oprocz szybkosci to w tym filmiku niewiele sie dzieje ciekawego. Ten koles jest napewno dobrym drummerem, ale tutaj nic ciekawego nie pokazal - tylko nudne blasty.
Ciekawiej grali perkusisci jazzowi z lat 40 Wink -> poszukaj Buddy Rich. A na dzien dzisiejszy polecam Virgila Donatiego z planet X Smile
Powrót do góry
RedAktor
Site Admin

PostWysłany: Pią Gru 08, 2006 4:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kolejnym Top Drummer (luty/marzec) przedstawimy kulisy tej sprawy z 4-letnim perkusistą... Skąd się wział, kto go uczył, dlaczego... I kto za tym stoi Smile
R.
Powrót do góry
Blackmore's fan

PostWysłany: Sob Gru 23, 2006 7:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jest dobry jak na swoj wiek podziwiam go ale wedlug mnie to zle ze wszyscy sie tak bardzi nim zachwycaja bo zalaoze sie ze w wieku juz nawet 10 lat bedzie rozpieszczony i pyszny. Jezdze na desce i mam kumpla ktory w wieku 10 lat zaczal jezdzic na rolkach ma ogromny talent i wszyscy go zachwalaja terz ma 14 i zajmuje miejsca na podium w wielu prestizowych polskich zawodach tylko ze teraz jest strasznie zarozumialy i nikt go nie lubi oprocz pseudo kumpli przydupasow zal mi go troche
Powrót do góry
burall

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 8:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powinniśmy się cieszyć, z tego że Mały jest wszędzie popychany to napewno mu nie zaszkodzi. Panowie czyżby zazdrość??
Powrót do góry
Ryba

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 6:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poza tym jego rodzice dbają o to, aby woda sodowa nie uderzyła mu do głowy.
Powrót do góry
Dawidpi

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 8:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

akurat o to czy będzie pyszny czy nie to tam od człowieka zależy ale niedobre jest jak rodzice zmuszają dziecko żeby coś robiło i tak dalej. On jest mały i szczerze mówiąc dobrze że go rodzice tam popchnęli wcześniej bo potem jak co to może zrezygnować a lepiej żeby zrezygnował niż miałby się za poźno zaczął uczyć i nic by z tego nie było ;p
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Warsztaty Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1