| Autor |
Wiadomość |
Jumping Moderator
|
|
| Powrót do góry |
|
Randal
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 2:29 pm Temat postu: |
|
|
| Koleś jest rewelacyjny, oglądałem kilka filmów, to jest nieprawdopodobne jakie on ma wyczucie rytmu!!! Czapki z głów! |
|
| Powrót do góry |
|
Roscoe
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Żaluje że ja tak wcześnie nie zaczelem, szczerze mówiąc on ma większe wyczucie rytmu niż kilku perkusistów któorych mam pezyjemność znać jego ręce są wogóle wielkości paleczek  |
|
| Powrót do góry |
|
Hugstyggr
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Sorry, że tutaj, ale skoro już jesteśmy przy filmikach to nie będę zakładał nowego tematu.
Klik - mnie skopało dupę, nie wiem jak wam, he he.  |
|
| Powrót do góry |
|
Ortemus
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Mi akurat nie;) Oprocz szybkosci to w tym filmiku niewiele sie dzieje ciekawego. Ten koles jest napewno dobrym drummerem, ale tutaj nic ciekawego nie pokazal - tylko nudne blasty.
Ciekawiej grali perkusisci jazzowi z lat 40 -> poszukaj Buddy Rich. A na dzien dzisiejszy polecam Virgila Donatiego z planet X  |
|
| Powrót do góry |
|
RedAktor Site Admin
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 4:02 pm Temat postu: |
|
|
W kolejnym Top Drummer (luty/marzec) przedstawimy kulisy tej sprawy z 4-letnim perkusistą... Skąd się wział, kto go uczył, dlaczego... I kto za tym stoi
R. |
|
| Powrót do góry |
|
Blackmore's fan
|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 7:15 pm Temat postu: |
|
|
| jest dobry jak na swoj wiek podziwiam go ale wedlug mnie to zle ze wszyscy sie tak bardzi nim zachwycaja bo zalaoze sie ze w wieku juz nawet 10 lat bedzie rozpieszczony i pyszny. Jezdze na desce i mam kumpla ktory w wieku 10 lat zaczal jezdzic na rolkach ma ogromny talent i wszyscy go zachwalaja terz ma 14 i zajmuje miejsca na podium w wielu prestizowych polskich zawodach tylko ze teraz jest strasznie zarozumialy i nikt go nie lubi oprocz pseudo kumpli przydupasow zal mi go troche |
|
| Powrót do góry |
|
burall
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 8:17 pm Temat postu: |
|
|
| Powinniśmy się cieszyć, z tego że Mały jest wszędzie popychany to napewno mu nie zaszkodzi. Panowie czyżby zazdrość?? |
|
| Powrót do góry |
|
Ryba
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 6:08 pm Temat postu: |
|
|
| Poza tym jego rodzice dbają o to, aby woda sodowa nie uderzyła mu do głowy. |
|
| Powrót do góry |
|
Dawidpi
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 8:30 pm Temat postu: |
|
|
| akurat o to czy będzie pyszny czy nie to tam od człowieka zależy ale niedobre jest jak rodzice zmuszają dziecko żeby coś robiło i tak dalej. On jest mały i szczerze mówiąc dobrze że go rodzice tam popchnęli wcześniej bo potem jak co to może zrezygnować a lepiej żeby zrezygnował niż miałby się za poźno zaczął uczyć i nic by z tego nie było ;p |
|
| Powrót do góry |
|
|