Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
"Gitara" - dla kupujących
Autor Wiadomość
Jumping
Moderator

PostWysłany: Sro Sie 20, 2008 9:10 am    Temat postu: "Gitara" - dla kupujących Odpowiedz z cytatem

Dobry pomysł z tym magazynem. Dobrze by było żeby odciążyć TopGuitar od informacji i sprzętu dla początkujących i zamieszczać je w nowym tworze jakim jest magazyn "Gitara". Tym samym byłoby więcej miejsca w TG na profesjonalny sprzęt i dodatkowe wywiady. Mam tylko nadzieje, że TG nie starci na jakości kosztem Gitary? Wink
Powrót do góry
gabi

PostWysłany: Sro Sie 20, 2008 6:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już dzis kupiłam (9.90zł) Jest świetny magazyn bo można się zorientować w sprzęcie który jest w sklepach. Każda gitara jest opisana jest zdjęcie i najważniesze jest przy każdej cena.Nie wiedziałam że tyle klasyków jest dostępnych u nas. A ceny głowa boli od 230zł(Paola) do 45 568zł (Manuel Rodriguez Senior) pełny przegląd. Oprócz tego co mnie najbardziej zainteresowało jest jeszcze mnóstwo praktycznych porad. Naprawdę dobry pomysł żeby taki magazyn wydać.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1