Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Offtopic

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Koncertowo
Autor Wiadomość
DużyBiałyNapis

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 5:21 pm    Temat postu: Koncertowo Odpowiedz z cytatem

Witam, mam pytanie odnośnie koncertów odbywających się w Polsce.
Jak wiadomo w maju Polskę odwiedzi Metallica, w sierpniu natomiast Iron Maiden. Jeszcze nigdy w życiu nie byłem na tak "wielkim" koncercie i chciałbym się dopytać zapewne bardziej ode mnie doświadczonych forumowiczów, o to co można wnieść ze sobą na płytę? Głownie chodzi mi tu o aparat żeby jakieś fotki cykać, tak na pamiątke. Bo nie mam pojęcia jak to będzie... nie chciałbym żeby mi przy bramkach aparat skonfiskowali Neutral
Takze proszę o rade: co mohę a czego nie mogę ze sobą wziac?

Pozdrawiam.
Powrót do góry
diablo

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 5:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na płytę niestety nic takiego nie mozesz wniesc nawet plecaka a tak pozatym to jak jedziesz na METALLIKE czy IRONÓW to lepiej przed koncertem cos zjedz i sie napij bo taki koncert jest strasznie meczący
Powrót do góry
Hoze666

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 5:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To zależy od organizatora imprezy i od szczęścia na "bramce". Niekiedy pomimo, że oficjalnie można wnosić aparaty są one na bramkach konfiskowane (kilka przypadków chociażby na DT w Katowicach), a czasem, pomimo, że nie można wnosić ich oficjalnie będziesz miał kolekcję setek zdjęc z koncertu z własnego aparatu Razz.

Na pewno "nie wolno" wnosić kamer wideo ani aparatów "pro" (głównie jeśli chodzi o wielkość, bo w tej chwili i małe aparaciki są często BARDZO dobre, zwłaszcza jeśli tylko chcemy pamiątki).

Polecam z tym pytaniem zgłosić się bezpośrednio do organizatorów (mail zdecydowanie wystaczy Smile ), a potem liczyć na to, że ochrona przepuści cię szczęśliwie (jeśli nie można wnosić), lub, że będzie poinformowana o tym, co można wnosić i też cię przepuści.

Z plecakami nie powinno być problemów, najwyżej będziesz musiał wywalić zapasy picia itp.

(trochę namieszałem chyba Razz)
Powrót do góry
DużyBiałyNapis

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 6:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

własnie o napojach słyszałem, taka historie ze albo zabierają butelkę albo zabierają samą zakrętkę Very Happy to teraz mam problem ;/ bo mały aparacik mam do d*py, a większy i lepszy strach brac;/ ale moze jeszcze uda sie cos do maja wymyslic;) mam nadzieje:D dzięki i pzdr.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1