Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Kontynuacja prenumeraty TG
Autor Wiadomość
Jumping
Moderator

PostWysłany: Pią Gru 22, 2006 10:46 am    Temat postu: Kontynuacja prenumeraty TG Odpowiedz z cytatem

Powitać!

Tak z ciekawości i dla pewności chciałem się zapytać o procedure zamówienia prenumeraty na rok 2007 przez stałych prenumeratorów Cool
Wystarczy zwyczajnie wypełnić ankiete i wpłacić pieniązki na konto z dopiskiem "prenumerta od numeru Stczeń/Luty 2007"?
Czy, będąc juz w bazie danych, wystarczy tylko wpłacić na konto, bez przechodzenia procedur obowiązujących nowych prenumeratorów?

A tak w ogóle to życzę redakcji Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego roku!
Mam nadzieję że Nowy rok przyniesie jeszcze więcej sukcesów i TG z miesiąca na miesiąc będzie Nas czytelników zaskakiwał - pozytywnie oczywiście Cool
Powrót do góry
kristofer133

PostWysłany: Pią Gru 22, 2006 12:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnie jakby dodali w nowym numerku jakis kalendarz ale to raczej wątpilwie. MERRY KISSMAS
Powrót do góry
andy

PostWysłany: Nie Kwi 22, 2007 6:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja niestety nie jestem zadowolony z prenumeraty Top-Guitar i nie mam zamiaru jej kontynuowania, a to z tego powodu, ze magazyn zawsze docieral do mnie z opoznieniem, tzn.szybciej moge go kupic np.w Empiku. Pozdrawiam redakcje TG.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1