Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Plotki w czaspismie
Autor Wiadomość
blum

PostWysłany: Czw Wrz 21, 2006 8:15 pm    Temat postu: Plotki w czaspismie Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z redakcij Top guitar moze mi wytłumaczyć dlaczego z numeru na numer jest coraz wiecej plotek na temat swiata muzycznego.?Chociaż bądz co bądz jest to czasopismo muzyczne to po co w nim pisać ze córka pana x wywołała kontrowersije na sesji zdjeciowej(parz numer wrzesien pażdziernik).Jeżeli bede chciał poczytać plotki to sobie kupie jakąś gazte brukową a nie takie poządne czasopismo jakim jest top guitar gdzie jak sama nazwa wskazuje powinno być coś o gitarach sprzecie i muzykach radze sie nad tym bardzo poważnie zastanowić
Z wyrazami szacunku Wojtek.
Exclamation Pozdrawiam Exclamation
Powrót do góry
Randal

PostWysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:45 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mi się właśnie to podoba. Bo nie wiem czy znajdziesz w jakim kolwiek piśmie brukowym informacje o zyciu gitarzystów. Ogólnie się je fajnie czyta. Tym bardziej iż nie jest ich dużo. Więc takie krótkie newsy nie przeszkadzają. Druga sprawa, znajdź mi drugie pismo w polsce muzyczne, które w magazynie ma ponad 10 testów, i dziesiątki newsów sprzętowych. Ja takiego nie znam!!!
Powrót do góry
manon

PostWysłany: Pon Wrz 25, 2006 2:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Randal napisał:
Druga sprawa, znajdź mi drugie pismo w polsce muzyczne, które w magazynie ma ponad 10 testów, i dziesiątki newsów sprzętowych. Ja takiego nie znam!!!

nie wiem czy akurat jest to liczba 10 lub wiecej ale jest takie czasopismo ktore sie nazywa Gitarzysta i jak mi sie wydaje z numeru na numer jest lepsze od Topguitar
Powrót do góry
Jumping
Moderator

PostWysłany: Pon Wrz 25, 2006 2:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko nie zaczynać od nowa konwersacji na temat, który magazyn jest lepszy. Ważne, że są takie i mozna w nich wybierać. Żaden z tych magazynów nie jest lepszy od drugiego - są poprostu inne. Pytanie, kto co woli? Ja wolę TG, dlatego mam prenumeratę, a Gitarzystę sobie przeglądam od czasu do czasu - na boku Cool
Powrót do góry
casi@

PostWysłany: Pon Wrz 25, 2006 7:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wracając do TopGuitarowych plotek to też ich nie czytam i nie podoba mi się że z numeru na numer jest ich coraz więcej.
Powrót do góry
zwolinux

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 6:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktem jest, że warto napisać o życiu różnych muzyków, bo w żadnej Filipince, ani Przyjaciółce nie przeczytam o Hammett'cie ani Stones'ach, ale po co od razu poruszać ich sfery intymne... Po co pisać, że "Doda lubi się miziać" (jak napisano we Wrześniowo-Październikowym numerze), przecież wszyscy o tym wiedzą, Doda się z tym nie kryje.Cool Ale jeśli z powodu takich newsów ma ubywać testów (w powyższym numerze nie doszukałem się testu ani jednej gitary elektrycznej) to znaczy, że wydawcom polskich gazet bardziej zależy na szerokim gronie odbiorców, niż na rzeczywistym trafieniu do wybranej grupy.

PS. Mój kolega będzie miał do bierzmowania imię Roland. Czemu nie wziąłem sobie Marshall Sad
Powrót do góry
kristofer133

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 1:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wracajac do tego numeru, uważam ze to najgorszy numer jaki dotychczas wyszedł. szczerze mówiac niepoczytalem sobie bo polowa testów to sprawy basowe, i wogóle jakos tak nieciekawie, powinno byc wiecej testów, a mniej reklam, ale to chyba kazdt wie
Powrót do góry
vontrobass
Moderator

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 7:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kristofer133 napisał:
polowa testów to sprawy basowe

To akurat dobrze Rolling Eyes
Powrót do góry
RedAktor
Site Admin

PostWysłany: Sob Paź 28, 2006 8:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zwolinux napisał:
Faktem jest, że warto napisać o życiu różnych muzyków, bo w żadnej Filipince, ani Przyjaciółce nie przeczytam o Hammett'cie ani Stones'ach, ale po co od razu poruszać ich sfery intymne... Po co pisać, że "Doda lubi się miziać" (jak napisano we Wrześniowo-Październikowym numerze), przecież wszyscy o tym wiedzą, Doda się z tym nie kryje.Cool Ale jeśli z powodu takich newsów ma ubywać testów (w powyższym numerze nie doszukałem się testu ani jednej gitary elektrycznej) to znaczy, że wydawcom polskich gazet bardziej zależy na szerokim gronie odbiorców, niż na rzeczywistym trafieniu do wybranej grupy.

PS. Mój kolega będzie miał do bierzmowania imię Roland. Czemu nie wziąłem sobie Marshall Sad

Zauważ prosze, że akurat "doda lubi się miziac" jest w kolumnie satyrycznej.
Czyżbyś stracił poczucie humoru???

pozdrawiam
R.
Powrót do góry
zwolinux

PostWysłany: Wto Paź 31, 2006 7:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK. Piszcie ile chcecie tylko nie o Dodzie. Myślałem, że czasopismo odnosi się do muzyków Rockowych, Metalowych i Jazzowych a powiedzenie o Dodzie że się zalicza do jednego z tych gatunków muzycznych to bluźnierstwo wobec Rocka, Metalu i Jazzu. Wiem, ze tam występuje gitara ale bez przesady... Róbcie se jaja, ale na poziomie(ten kawał ze Slashem był OK). Acha i więcej gitar elekrycznych!!! Z góry dzięki...
Powrót do góry
kristofer133

PostWysłany: Sro Lis 01, 2006 5:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szkoda ze daja w folie gitarzyste bo w empiku bym se przegladnal,
Powrót do góry
Jumping
Moderator

PostWysłany: Sro Lis 01, 2006 11:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kris na miły Bóg, a co to ma wspólnego z tematem? Confused
Powrót do góry
kristofer133

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 6:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jakby popatrzec z innej strony to niewiem Razz Very Happy
Powrót do góry
Bialcon

PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 11:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ehhh....

lepiej w tej sytuacji się miziać czy ciućkać?
Powrót do góry
Qik

PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 8:42 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miziac. Ciuckac to dopiero po slubie... Razz Ale fakt faktem duzo jest o basach ostatnio i mnie to wkurza troche Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1