|
| swiatgitary.pl - SwiatGitary |
 |
| Autor |
Wiadomość |
Pitbull
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2006 8:17 pm Temat postu: |
|
|
| Adi napisał: | | Co do płytki to chyba mi nie powiesz, że Sławomir Sobczak(red.nacz.) nie wymiata?Tutaj przynajmniej wiem jak mam dana zagrywke, transkrypcje zagrać - ogólnie jest łatwiej. |
Nie wymiata.Chyba,ze coś szczotką.
Amator. |
|
| Powrót do góry |
|
Randal
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 6:46 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | Rozumiem, że to jest Twoje zdanie, ale nie wiem o co Ci chodzi. Redakcja tego magazynu nie ukrywa, że zrobiła przedruk z "Total Guitar"(przeczytaj pod stopka redakcyjną). Także nie sadze, że "robia z nas idiotów". Jak ich stać to co mi do tego?Wydaje mi się, że robią ukłon w nasza strone. O ile wiem prenumerata Total Guitar kosztuje prawie 600 PLN!A tu masz czasopismo za 12 PLN(może sie nie opłaca?) Dla mnie jest ważna treść, a do treści raczej doczepić się nie mogę. Są transkrypcje(pełne) niezłych kawałków. Co do testów sprzętu to wypowiadać się nie bedę, bo się na tym nie znam. Nie wiem czy ktoś zna serwis www.gitara.pl. Wydaje mi sie, że redaktorem czasopisma jest ten sam człowiek co tego serwisu(a przynajmniej pisze dla nich teksty). Także masz polskich gitarzystów(może nie znanych, ale to nie znaczy że nie dobrych). Co do płytki to chyba mi nie powiesz, że Sławomir Sobczak(red.nacz.) nie wymiata?Tutaj przynajmniej wiem jak mam dana zagrywke, transkrypcje zagrać - ogólnie jest łatwiej. A jakość?Jak bede chciał jakości to włącze orginalna wersję The Longer(Gary Moore).
Też lubie Top Guitar, ale nie jest idealne. Wiele w nim jeszcze brakuje. To, że w stopce są znani gitarzyści to nic nie znaczy. W Gitara i bas K. Misiak dawał warsztaty w każdym niemal numerze, a tu go nie wiedzę(oprócz stopki red. rzecz jasna) na razie. To samo tyczy sie innych.
Raczej powinniśmy sie cieszyć, konkurencja nie śpi a redaktorzy TG beda musieli się bardziej starać, aby dotrzymać im kroku
Dajmy szansę wszystkim, a nie jak konie z klapkami na oczach widzimy tylko jedna gazetę |
Adi sorki za moją wypowiedź ale jeżeli chodzi o słowo robią z nas idiotów, chodziło mi tylko o zwodzenie. Mówili że wyjdzie na początku stycznia, później dzwoniłem juz nie długo będzie a tak naprawde otrzymałem dopiero nie dawno.
Jeżeli jest to miesięznik to dziwne, że wychodzi 18 stycznia, troche to niepoważne,
Co do płytki nie powala mnie na kolana, jest troszkę kiczowata w stylu Estrady i Studio. Druga strona nigdy płyty mnie nie brały.
A co do przedruku. Napewno jest to dobre dla tych mniej zaawansowanych gitarzystów, bez znajomości języka. Dla mnie niestety jest to stary temat. Bo Totala mam w prenumeracie i przeczytałem już w grudniu. Jest kilka nowych materiałów ale poziom taki sobie.
Kolejna sprawa, początkowo mówili w gitarzyście (pytałem się w redakcji, że bedzie gazeta miała ok 150 atron) ma troch mniej ale nic tak to jest.
W tym momeńcie po wydaniu jednego numeru ciężko oceniać, ale jeżeli będą tym tropem szli to cienko to widze.
Top Guitar ma też nie dociągnięcia, ale po wydaniu dwóch numerów widać, że starają się błędy niwelować, mam nadzieje że bedzie podobnie z gitarzystą.
Wniosek dla mnie jeden wole Plakat niż płyte.
Jeszcze sprawa autorów. Nie mówie, że sobczak jest słaby, ale w świadku gitarowym, mało znaczy podobnie jak reszta muszkieterów Gitarzysty. |
|
| Powrót do góry |
|
Pitbull
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2006 7:29 pm Temat postu: |
|
|
| Sobczak to leszcz.Gram lepiej stopami. |
|
| Powrót do góry |
|
Leny
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 2:49 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem o czym tu gadka, jaki gitarzysta? Ja to narazie chce Top Guitar, a prenumeraty na london to napewno ciężko, pół osiedla mojego dzwoni, abym załatwił sobie Top Guitar. Na stronie czytałem zwiastun numeru, rewelaca. Kiedyś kupowałem Gibba ale ogólnie był nudny. Patrząc po ilości 1000 prenumeratorów, magazyn jest napewno świetny.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
Cacek
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 7:25 pm Temat postu: |
|
|
JAk tu się nie denerwować????
Wpłata była 21 gru a gazety ani widu ani słychu heh...... |
|
| Powrót do góry |
|
sisio22
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 8:36 pm Temat postu: |
|
|
spoko zwykle tak przychodzi, raz nawet przyszło miesiąc za późno  |
|
| Powrót do góry |
|
gabi
|
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 7:37 pm Temat postu: |
|
|
spoko ja już mam nawet są dwa plakaty nie wcieło po drodze  |
|
| Powrót do góry |
|
orlik
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 8:42 am Temat postu: |
|
|
| Nowy numer jest ok:). Bardzo dobry pomysł z Basstory...przeczytałem z uwagą, bo nigdy nikt chyba nie robił takiego rysu historycznego, duży plus. Rozwala mnie ilość testów, redakcja musi mieć naprawdę dobre stosunki z dystrybucją sprzętu, duża pochwała! To dobrze dla Was rokuje. |
|
| Powrót do góry |
|
|
|
 |
 |
|