|
| swiatgitary.pl - SwiatGitary |
 |
| Autor |
Wiadomość |
Maly EL
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 2:48 pm Temat postu: Maly EL - Kolejny dzień (gość. Kasia Łepkowska) |
|
|
Utwór zarejestrowano w F.I.K.S. Studio, a w nagraniach wzięli udział: Piotr Lemański (klawisz), Kasia Łepkowska (śpiew), Radek Antoniak (aranżacje i realizacja), dj Sova (skrecze) i ja - Maly EL (rap).
Maly EL - Kolejny dzień (gość. Kasia Łepkowska)
Proszę o opinię, krytykę - wszystko, co najdzie na język, ale w miare konstruktywnie. Proszę, a raczej prosimy o opinię na temat całości (wykonania), ale tak samo też miksu, masteringu etc.
Pozdrawiam!
P.S.
Nagrałem też jeszcze dwa inne utwory z żywymi instrumentami. Cała EPka dostępna jest tutaj: Maly EL - SłowoEP |
|
| Powrót do góry |
|
davqoniu
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 5:46 pm Temat postu: |
|
|
Co prawda, już Ci to mówiłem, ale co mi tam, powiem (napiszę? ) jeszcze raz ;] To mój ulubiony kawałek z całej Twojej EPki. Ogólnie nie mam nic do zarzucenia, gitara brzmi teraz o niebo lepiej niż na tej wersji którą wykonywałeś w OLO, choć to pewnie wina kiepskiego nagłośnienia. Ostatecznie mogę przyczepić się jedynie do solówki, po prostu jakoś mi nie podeszła, aczkolwiek zagrana raczej poprawnie.
3maj się  |
|
| Powrót do góry |
|
bano
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Ciekawie zrobione, co prawda nie słucham takiej muzy, ale ciekawe połączenia gatunkowe. Ładny głos Kasi. Miks zrobiony dość dobrze. Co prawda brzmienie gitary solowej dla mnie słabe, może dlatego również solówka wydaje się słaba a może brak na nią pomysłu? nie wiem, coś tam kuleje.
Edit:
Chyle też czoła na pewno była z tym masa pracy ale myśle że się opłacało -). Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
MAYSTER
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 1:03 pm Temat postu: |
|
|
| ... moja opinia jest taka - świetnie nagrany utwór , ciekawy vocal dziewczyny - natomiast rapowania czy gadania nigdy nie uznawałem w utworach , brzmienie ogólne bardzo dobre ... szkoda że nie ma partii gitar które by w jakiś sposób przyciągały ucho gitarzystów . Nie mój styl kompletnie ale nagranie fajne - zawsze to coś innego . Popracujcie nad gitarowym wypełnieniem ( piękne solo zawsze mile widziane ) ! |
|
| Powrót do góry |
|
|
|
 |
 |
|