| Autor |
Wiadomość |
kristofer133
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 7:03 pm Temat postu: nowy numer |
|
|
| Kiedy bedzie nowy numer? zazwyczaj juz przed miesiącem kiedy wychodzi, na stronie można juz przeczytac co w nim będzie. A na stronie cichosza o wrzesień\październik |
|
| Powrót do góry |
|
casi@
|
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 11:15 am Temat postu: |
|
|
| Czy jest już nowy numer w kioskach? Bo u mnie prenumeraty jeszcze nie widac:-( |
|
| Powrót do góry |
|
Randal
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 7:48 am Temat postu: |
|
|
| ja już dostałem w piątek. |
|
| Powrót do góry |
|
drago
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 10:17 am Temat postu: |
|
|
Ja jeszcze nie mam... Generalnie zauważyłem, że redakcja dużo spraw sobie olewa. Wystarczy wejśc w dział warsztaty, żeby zauważyc z jakimi ludźmi mamy do czynienia. Szkoda gadac...  |
|
| Powrót do góry |
|
Grisha Moderator
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 12:01 pm Temat postu: |
|
|
| drago napisał: | Ja jeszcze nie mam... Generalnie zauważyłem, że redakcja dużo spraw sobie olewa. Wystarczy wejśc w dział warsztaty, żeby zauważyc z jakimi ludźmi mamy do czynienia. Szkoda gadac...  |
PO PIERWSZE:
Człowieku, obudź się! To my - użytkownicy - redagujemy to forum. Redakcja mało kiedy się udziela. Masz pomysł na warsztaty? To podaj to w tamtym dziale, a inni być może to rozwiną.
PO DRUGIE:
A za opóźnienia nie wińcie redakcji, bo to nie redakcja na rowerach numery rozwozi, tylko nasza kochana Poczta Polska.
PO TRZECIE:
Przeglądając historię Twoich 10 postów na tym forum jednoznacznie stwierdzam, że wykożystujesz je tylko i wyłącznie do narzekania i sam nic nie wnosisz. Więc wybacz. |
|
| Powrót do góry |
|
kristofer133
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 3:03 pm Temat postu: |
|
|
| grisha, chodzi tez o kioski. 1 rzecz sie chora, niewychodzenie pisma o stałej porze. zazwyczaj kazde pismo naprzykład pisze ze 4wrzesnia i wtedy zazwyczaj jest, a tu loteria |
|
| Powrót do góry |
|
drago
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 3:34 pm Temat postu: |
|
|
| Grisha, chodziło mi o dział warsztaty na stronie, a nie na forum. Do numeru lipiec sierpień audio pojawiło się na stronie dopiero dzisiaj! Nie mówiąc już o tym, że do niektórych warsztatów wogóle nie wstawiane jest audio, chociaż z tekstu w gazecie wynika, że powinno byc... Teraz czaisz do czego piję? Skoro nieuaktualniana jest strona jak należy powinny byc z gazetą płyty cd. Albo, albo. Dziękuję. |
|
| Powrót do góry |
|
DeV
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 5:27 pm Temat postu: |
|
|
| kristofer133 napisał: | | grisha, chodzi tez o kioski. 1 rzecz sie chora, niewychodzenie pisma o stałej porze. zazwyczaj kazde pismo naprzykład pisze ze 4wrzesnia i wtedy zazwyczaj jest, a tu loteria |
to jest wina dystrybucji, trzeba zmienić firmę dystrybucyją, powinno byc tak że na końcu gazety powinna być data ukazania sie nowego numeru i w ten dzień wychodzi (ew prenumeratorzy dostają dzień wczesniej) tak jak to w innych magazynach jest.  |
|
| Powrót do góry |
|
kamien Moderator
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 5:53 pm Temat postu: |
|
|
| Pismo w prenumeracie pojawia się w skrzynce ok. 15 - 18 dnia miesiąca. Powinniście się już do tego przyzwyczaić. |
|
| Powrót do góry |
|
|