Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
nowy numer
Autor Wiadomość
kristofer133

PostWysłany: Nie Wrz 03, 2006 7:03 pm    Temat postu: nowy numer Odpowiedz z cytatem

Kiedy bedzie nowy numer? zazwyczaj juz przed miesiącem kiedy wychodzi, na stronie można juz przeczytac co w nim będzie. A na stronie cichosza o wrzesień\październik
Powrót do góry
casi@

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 11:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy jest już nowy numer w kioskach? Bo u mnie prenumeraty jeszcze nie widac:-(
Powrót do góry
Randal

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 7:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja już dostałem w piątek.
Powrót do góry
drago

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 10:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze nie mam... Generalnie zauważyłem, że redakcja dużo spraw sobie olewa. Wystarczy wejśc w dział warsztaty, żeby zauważyc z jakimi ludźmi mamy do czynienia. Szkoda gadac... Confused
Powrót do góry
Grisha
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 12:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

drago napisał:
Ja jeszcze nie mam... Generalnie zauważyłem, że redakcja dużo spraw sobie olewa. Wystarczy wejśc w dział warsztaty, żeby zauważyc z jakimi ludźmi mamy do czynienia. Szkoda gadac... Confused

PO PIERWSZE:
Człowieku, obudź się! To my - użytkownicy - redagujemy to forum. Redakcja mało kiedy się udziela. Masz pomysł na warsztaty? To podaj to w tamtym dziale, a inni być może to rozwiną.

PO DRUGIE:
A za opóźnienia nie wińcie redakcji, bo to nie redakcja na rowerach numery rozwozi, tylko nasza kochana Poczta Polska.

PO TRZECIE:
Przeglądając historię Twoich 10 postów na tym forum jednoznacznie stwierdzam, że wykożystujesz je tylko i wyłącznie do narzekania i sam nic nie wnosisz. Więc wybacz.
Powrót do góry
kristofer133

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 3:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

grisha, chodzi tez o kioski. 1 rzecz sie chora, niewychodzenie pisma o stałej porze. zazwyczaj kazde pismo naprzykład pisze ze 4wrzesnia i wtedy zazwyczaj jest, a tu loteria
Powrót do góry
drago

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 3:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grisha, chodziło mi o dział warsztaty na stronie, a nie na forum. Do numeru lipiec sierpień audio pojawiło się na stronie dopiero dzisiaj! Nie mówiąc już o tym, że do niektórych warsztatów wogóle nie wstawiane jest audio, chociaż z tekstu w gazecie wynika, że powinno byc... Teraz czaisz do czego piję? Skoro nieuaktualniana jest strona jak należy powinny byc z gazetą płyty cd. Albo, albo. Dziękuję.
Powrót do góry
DeV

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 5:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kristofer133 napisał:
grisha, chodzi tez o kioski. 1 rzecz sie chora, niewychodzenie pisma o stałej porze. zazwyczaj kazde pismo naprzykład pisze ze 4wrzesnia i wtedy zazwyczaj jest, a tu loteria

to jest wina dystrybucji, trzeba zmienić firmę dystrybucyją, powinno byc tak że na końcu gazety powinna być data ukazania sie nowego numeru i w ten dzień wychodzi (ew prenumeratorzy dostają dzień wczesniej) tak jak to w innych magazynach jest. Rolling Eyes
Powrót do góry
kamien
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 5:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pismo w prenumeracie pojawia się w skrzynce ok. 15 - 18 dnia miesiąca. Powinniście się już do tego przyzwyczaić.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1