Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Link
Autor Wiadomość
sir_headly

PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 12:29 pm    Temat postu: Link Odpowiedz z cytatem

Witam! Czy moglibyście zamieścic w Waszym piśmie adres naszej strony ww poświeconej Brianowi Mayowi - www.brianmay.cba.pl (Jedyna polska strona!). Chcemy jakoś rozkręcić tę stronę, istnieje ona już pół roku a ciagle mało osób ją odwiedza.. Bylibyśmy wdzięczni!
Powrót do góry
kristofer133

PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 12:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem zrób taki bajer ze napisz ze w zamian umieścisz na swojej stronie ich banner lub cos takiego,
Powrót do góry
RedAktor
Site Admin

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 9:23 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jedyna obecnie możliwość zamieszczenia informacji o Twojej stronie, to nasze forum. Umiesc prosze linka w odpowiednim dziale (gitarowe linki). pozdrawiam.
Powrót do góry
Prymas

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 1:23 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gratulacje, topguitar, gratulacje.... Confused
Powrót do góry
kristofer133

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 7:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak to jest w życiu nie ma nic za darmo. wiem o tym bardzo dobrze
Powrót do góry
Jumping
Moderator

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 11:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, a co wy panowie myślicie, że tak po prostu można sobie w profesjonalnym magazynie muzycznym zamieścić reklame swojej strony? Gdzie Wy żyjecie? Druga sprawa, to jakość reklamowanych rzeczy. Porządna firma nie może sobie pozwolić na reklamowanie czegos przeciętnego. Poza tym ostatnio jest jakaś moda na zakładanie for muzycznych. Jednak rzeczywistość jest brutalna, i nagle się okazuje, że nie wystarczy tylko sobie fajnie je nazwać, oprawić graficznie itd. Bo jak nie ma tego "czegoś" to nawet reklama zbytnio nie pomoże. Nie ma lekko Cool
Powrót do góry
sir_headly

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 12:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok, dzięki. Rozumiemy jak jest.
Powrót do góry
Tstankie

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 9:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam.

Ja jestem autorem i właścicielem strony www.brianmay.cba.pl Myślę, że mój kolega niejasno się po prostu wyraził.

Po pierwsze strona działa nie pół, ale ponad rok. Po drugie nie chodzi nam o reklamę w ścisłym tego słowa znaczeniu, ale np. o ewentualne zamieszczenie adresu np. przy okazji jakiegoś większego artykułu związanego z Brianem Mayem i nic więcej. Po trzecie
Jumping napisał:
Druga sprawa, to jakość reklamowanych rzeczy. Porządna firma nie może sobie pozwolić na reklamowanie czegos przeciętnego. Poza tym ostatnio jest jakaś moda na zakładanie for muzycznych.

Jak widać stronę obejrzał Pan tylko pobieżnie lub wcale, bo to wcale nie forum muzyczne, a strona zawierająca biografię, opis sprzętu, dyskografię itp. Briana Maya, jest też forum, ale dortyczy ono tylko rzeczy związanych z Mayem, a nie jest to forum ogólnomuzyczne bądź też instrumentalne.

Napisałem, zeby sprawa była jasna - pozdrawiam.
Powrót do góry
Jumping
Moderator

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 10:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obejrzałem stronę w miarę dokładnie, zresztą widziałem ją już wcześniej. Jest na dobrej drodzę, a co ważne nie jest martwa, wznawiane są np. aktualności - co trudno jest zauważyc na innych serwisach muzycznych tego typu.

Tstankie napisał:
Po drugie nie chodzi nam o reklamę w ścisłym tego słowa znaczeniu, ale np. o ewentualne zamieszczenie adresu np. przy okazji jakiegoś większego artykułu związanego z Brianem Mayem i nic więcej.

Z tym myślę, że nie będzie problemu, i jakoś da się załatwić Wink
I wszystko jasne Cool
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Tstankie

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 11:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pzrepraszam, że odpowiadam tak późno, ale byłem na wakacjach.

Cieszę się, że doszliśmy do porozumienia i dzięki z góry za ewentualne zamieszczenie linku. Mam nadzieję, że planujecie jakiś artykuł o Mayu Wink
Jeszcze raz dzięki za wszystko.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1