| Autor |
Wiadomość |
sir_headly
Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 34 Skąd: okolice Tomaszowa LUbelskiego
|
Wysłany: Wto Sie 01, 2006 12:29 pm Temat postu: Link |
|
|
| Witam! Czy moglibyście zamieścic w Waszym piśmie adres naszej strony ww poświeconej Brianowi Mayowi - www.brianmay.cba.pl (Jedyna polska strona!). Chcemy jakoś rozkręcić tę stronę, istnieje ona już pół roku a ciagle mało osób ją odwiedza.. Bylibyśmy wdzięczni! |
|
| Powrót do góry |
|
kristofer133
|
Wysłany: Wto Sie 01, 2006 12:59 pm Temat postu: |
|
|
| moim zdaniem zrób taki bajer ze napisz ze w zamian umieścisz na swojej stronie ich banner lub cos takiego, |
|
| Powrót do góry |
|
RedAktor Site Admin
|
Wysłany: Pią Sie 04, 2006 9:23 am Temat postu: |
|
|
| Jedyna obecnie możliwość zamieszczenia informacji o Twojej stronie, to nasze forum. Umiesc prosze linka w odpowiednim dziale (gitarowe linki). pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
Prymas
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 1:23 am Temat postu: |
|
|
gratulacje, topguitar, gratulacje....  |
|
| Powrót do góry |
|
kristofer133
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 7:31 am Temat postu: |
|
|
| tak to jest w życiu nie ma nic za darmo. wiem o tym bardzo dobrze |
|
| Powrót do góry |
|
Jumping Moderator
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 11:16 am Temat postu: |
|
|
No, a co wy panowie myślicie, że tak po prostu można sobie w profesjonalnym magazynie muzycznym zamieścić reklame swojej strony? Gdzie Wy żyjecie? Druga sprawa, to jakość reklamowanych rzeczy. Porządna firma nie może sobie pozwolić na reklamowanie czegos przeciętnego. Poza tym ostatnio jest jakaś moda na zakładanie for muzycznych. Jednak rzeczywistość jest brutalna, i nagle się okazuje, że nie wystarczy tylko sobie fajnie je nazwać, oprawić graficznie itd. Bo jak nie ma tego "czegoś" to nawet reklama zbytnio nie pomoże. Nie ma lekko  |
|
| Powrót do góry |
|
sir_headly
Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 34 Skąd: okolice Tomaszowa LUbelskiego
|
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 12:22 pm Temat postu: |
|
|
| Ok, dzięki. Rozumiemy jak jest. |
|
| Powrót do góry |
|
Tstankie
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 9:50 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Ja jestem autorem i właścicielem strony www.brianmay.cba.pl Myślę, że mój kolega niejasno się po prostu wyraził.
Po pierwsze strona działa nie pół, ale ponad rok. Po drugie nie chodzi nam o reklamę w ścisłym tego słowa znaczeniu, ale np. o ewentualne zamieszczenie adresu np. przy okazji jakiegoś większego artykułu związanego z Brianem Mayem i nic więcej. Po trzecie | Jumping napisał: | | Druga sprawa, to jakość reklamowanych rzeczy. Porządna firma nie może sobie pozwolić na reklamowanie czegos przeciętnego. Poza tym ostatnio jest jakaś moda na zakładanie for muzycznych. |
Jak widać stronę obejrzał Pan tylko pobieżnie lub wcale, bo to wcale nie forum muzyczne, a strona zawierająca biografię, opis sprzętu, dyskografię itp. Briana Maya, jest też forum, ale dortyczy ono tylko rzeczy związanych z Mayem, a nie jest to forum ogólnomuzyczne bądź też instrumentalne.
Napisałem, zeby sprawa była jasna - pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
Jumping Moderator
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 10:29 pm Temat postu: |
|
|
Obejrzałem stronę w miarę dokładnie, zresztą widziałem ją już wcześniej. Jest na dobrej drodzę, a co ważne nie jest martwa, wznawiane są np. aktualności - co trudno jest zauważyc na innych serwisach muzycznych tego typu.
| Tstankie napisał: | | Po drugie nie chodzi nam o reklamę w ścisłym tego słowa znaczeniu, ale np. o ewentualne zamieszczenie adresu np. przy okazji jakiegoś większego artykułu związanego z Brianem Mayem i nic więcej. |
Z tym myślę, że nie będzie problemu, i jakoś da się załatwić
I wszystko jasne
Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
Tstankie
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Pzrepraszam, że odpowiadam tak późno, ale byłem na wakacjach.
Cieszę się, że doszliśmy do porozumienia i dzięki z góry za ewentualne zamieszczenie linku. Mam nadzieję, że planujecie jakiś artykuł o Mayu
Jeszcze raz dzięki za wszystko. |
|
| Powrót do góry |
|
|