| Autor |
Wiadomość |
drago
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 3:30 pm Temat postu: Czemu jeszcze nie ma warsztatów do numery lipiec-sierpień?? |
|
|
Jak długo będziemy jeszcze czekac, aż wstawicie na stronę audio do warsztatów z numeru lipiec-sierpień?? Troche więcej profesjonalnego podejścia. |
|
| Powrót do góry |
|
agent
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 9:44 pm Temat postu: |
|
|
To proste, niema bo mają czytelników gdzieś. Tyle że ja po tym jak się nie mogłem doczekać na dźwięki na stronie będę kupował GITARZYSTĘ tam wszystko jest jak powinno, (ciekawe jak długo będzie ten tekst na forum ) |
|
| Powrót do góry |
|
Bialcon
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 11:22 pm Temat postu: |
|
|
niedługo  |
|
| Powrót do góry |
|
neo6969
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 8:22 pm Temat postu: |
|
|
| nadal nie można nic sciagnac i te warsztaty to po co są skoro w wakacje nie mozna nawet pograc!!! |
|
| Powrót do góry |
|
weehal
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 5:16 pm Temat postu: |
|
|
Cały czas nie ma warsztatów do numerów:
Czy kiedyś będą ??? |
|
| Powrót do góry |
|
Hoze666
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 5:36 pm Temat postu: |
|
|
WAŻNE - nie jestem osobą pracującą w redakcji a jedynie czytelnikiem!
Nie liczył bym - warsztaty dostarczają z tego co można zauważyć ci, którzy je piszą, więc jeśli jeszcze ich nie dostarczyli, to wątpliwe jest, żeby teraz je nagrali.
Poza tym czy naprawdę są one aż tak Tobie potrzebne? Ja nigdy z nich nawet nie korzystałem, pomimo, że trochę rzeczy przerabiałem.
Ostatnio zmieniony przez Hoze666 dnia Sro Lis 21, 2007 9:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
weehal
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 11:08 am Temat postu: |
|
|
| Hoze666 napisał: | WAŻNE - nie jestem osobą pracującą w redakcji a jedynie czytelnikiem!
|
Ja też jestem czytelnikiem - prenumeruję TopGuitar. Uważam, że jeżeli jest link na stronie głównej czasopisma do warsztatów i potem odnośniki do warsztatów z poszczególnych numerów to coś tu jest nie tak. Jeżeli nie mają danych to niech nie będzie odnośników do tych numerów z których nie ma warsztatów.
| Hoze666 napisał: | | Poza tym czy naprawdę są one aż tak Tobie potrzebne? Ja nigdy z nich nawet nie korzystałem, pomimo, że trochę rzeczy przerabiałem. |
Ułatwiają trochę naukę. W tej chwili muszę przeklepać nuty/taby do PowerTab'a i próbować to odtworzyć. Czy to słyszę jest choć trochę podobne do tego czego mógłbym się nauczyć z warsztatów ? Usłyszenie tego co powinienem (próbować) zagrać na pewno jest lepsze (na etapie na którym jestem) od tego co sobie wykombinuję z tab'a. |
|
| Powrót do góry |
|
|