Forum

STRONA GŁÓWNA | GITARZYŚCI MIESIĄCA | IMPREZY
SZKOŁY MUZYCZNE | REDAKCJA

ZalogujUżytkownikHasło
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Czemu jeszcze nie ma warsztatów do numery lipiec-sierpień??
Autor Wiadomość
drago

PostWysłany: Czw Lip 27, 2006 3:30 pm    Temat postu: Czemu jeszcze nie ma warsztatów do numery lipiec-sierpień?? Odpowiedz z cytatem

Jak długo będziemy jeszcze czekac, aż wstawicie na stronę audio do warsztatów z numeru lipiec-sierpień?? Confused Troche więcej profesjonalnego podejścia.
Powrót do góry
agent

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 9:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To proste, niema bo mają czytelników gdzieś. Tyle że ja po tym jak się nie mogłem doczekać na dźwięki na stronie będę kupował GITARZYSTĘ tam wszystko jest jak powinno, (ciekawe jak długo będzie ten tekst na forum Smile )
Powrót do góry
Bialcon

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 11:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niedługo Very Happy
Powrót do góry
neo6969

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 8:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nadal nie można nic sciagnac i te warsztaty to po co są skoro w wakacje nie mozna nawet pograc!!!
Powrót do góry
weehal

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 5:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cały czas nie ma warsztatów do numerów:

Czy kiedyś będą ???
Powrót do góry
Hoze666

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 5:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WAŻNE - nie jestem osobą pracującą w redakcji a jedynie czytelnikiem!

Nie liczył bym - warsztaty dostarczają z tego co można zauważyć ci, którzy je piszą, więc jeśli jeszcze ich nie dostarczyli, to wątpliwe jest, żeby teraz je nagrali.

Poza tym czy naprawdę są one aż tak Tobie potrzebne? Ja nigdy z nich nawet nie korzystałem, pomimo, że trochę rzeczy przerabiałem.

Ostatnio zmieniony przez Hoze666 dnia Sro Lis 21, 2007 9:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
weehal

PostWysłany: Sro Lis 21, 2007 11:08 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hoze666 napisał:
WAŻNE - nie jestem osobą pracującą w redakcji a jedynie czytelnikiem!

Ja też jestem czytelnikiem - prenumeruję TopGuitar. Uważam, że jeżeli jest link na stronie głównej czasopisma do warsztatów i potem odnośniki do warsztatów z poszczególnych numerów to coś tu jest nie tak. Jeżeli nie mają danych to niech nie będzie odnośników do tych numerów z których nie ma warsztatów.

Hoze666 napisał:
Poza tym czy naprawdę są one aż tak Tobie potrzebne? Ja nigdy z nich nawet nie korzystałem, pomimo, że trochę rzeczy przerabiałem.

Ułatwiają trochę naukę. W tej chwili muszę przeklepać nuty/taby do PowerTab'a i próbować to odtworzyć. Czy to słyszę jest choć trochę podobne do tego czego mógłbym się nauczyć z warsztatów ? Usłyszenie tego co powinienem (próbować) zagrać na pewno jest lepsze (na etapie na którym jestem) od tego co sobie wykombinuję z tab'a.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum swiatgitary.pl Strona Główna » Do redakcji TopGuitar Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1